logo.png

Wie ben ik?

Mijn naam is Lotte Huiskamp, ik ben 25 jaar oud en geboren en getogen in Rotterdam. Ik zit in mijn laatste jaar van de studie Communication and Multimedia Design (CMD). Tijdens mijn studie werk ik in projecten samen met een team met als doel een interactief product te ontwerpen dat aansluit bij de wensen en eisen van de doelgroep en de opdrachtgever. Voor dat ik CMD studeerde, heb ik een versnelde opleiding Mediavormgeving op het Grafisch Lyceum Rotterdam (GLR) gevolgd. 
Vroeger was ik als kind altijd al praktisch bezig. Op het GLR heb ik mijn hobby voor design en kunst omgezet naar studie en passie met de studie Mediavormgeving. Het bedenken en uitwerken van een concept/idee triggerde mij om mij met CMD verder te ontwikkelen. Samen met een team brainstormen en uit het niets een concept realiseren is wat ik wil doen.

Buiten school ben ik ook met design bezig. Hier en daar een ontwerpklus op grafisch gebied. Een andere passie van mij is film. Ik vind het heerlijk om tijd door te brengen in de bioscoop of op het filmfestival.
Buiten mijn passie voor design werk ik met veel liefde in een restaurant. Het contact met de gasten en mensen blij maken vind ik hieraan het leukste. Dit kan ik ook toepassen tijdens mijn studie. Mensenkennis komt hier veel bij kijken.

Schermafbeelding 2020-11-06 om 13.27.28.

Zullen we

kennismaken?

Gewoon omdat het kan, of omdat we iets

voor elkaar kunnen betekenen?

Ben je benieuwd naar wat voor projecten ik tot nu toe allemaal heb gedaan?

Projecten

bekijken?