logo.png

PAARD

In de tweede Design Challenge kregen we een opdracht vanuit Fabrique en Paard. Het probleem is dat Paard veel verschillende doelgroepen aantrekt en dat het daarom ingewikkeld is om al deze mensen voor soort gelijke events van Paard terug te laten komen. Paard is er voor iedereen, maar niet iedereen voelt zich meer aangesproken door Paard. Onze doelgroep is ‘de ontdekker’. De doelgroep valt binnen de leeftijdscategorie: 23-28 jaar. Ze zoeken speciale en onderscheidende ervaringen. De sociale kring wordt kleiner, maar steeds intensiever. Ze zijn bereid om te reizen binnen de regio en houden van een ‘live beleving’ en uitgaan. Wij moesten hier een digitaal product voor maken die ervoor zorgt dat onze doelgroep terugkeert naar Paard. 
Om hier te komen moesten wij veel onderzoek doen naar de doelgroep, opdrachtgever en de concurrentie van de opdrachtgever. Hieruit is de basis gelegd voor het product wat we als team hebben bedacht:  D
e doelgroep kan inloggen op de website van Paard. Daarop kunnen ze zich aanmelden voor een surprise me party. Ze melden zich aan en maken de keuze of ze alleen willen gaan of met vrienden (via FB). Als de betaling is afgerond krijgen ze een uitnodiging thuis gestuurd. Op die uitnodiging staat de datum wanneer het feestje is en hoelaat. Het enige wat niet in de uitnodiging staat is het thema. Dit thema wordt vlak voor het feest bekend gemaakt, en de gebruiker kan de uitnodiging scannen met de app layer. Omdat onze doelgroep van nieuwe ontdekkingen houd is dit een spannende manier om nieuwe thema’s en feesten te ontdekken. De kaart kunnen ze houden als een leuk hebbedingetje. Door het spannend te houden met het verrassingselement wat centraal staat blijft het spannend en blijft de ontdekker ontdekken.

Ik ben hierin verantwoordelijk geweest voor een groot deel van het onderzoek, het bedenken van het concept,  en de filmpjes die de doelgroep ontvangt.

Opdrachtgever

PAARD,  Fabrique

Wanneer?

Design Challenge 2,  jaar 1

Proces

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/5

lahuiskamp  •  l.huis96@gmail.com   • 0640061449